Instagram Del nettsidene våre

   


  • For deg som skal ned i vekt
  • For deg som ønsker et lettere liv
  • Balansert og variert kosthold
  • Aktivitet og trening                       
  • Endre vaner og motivasjon

Easy Life
 EasyLife er et program som har varig endring av din livsstil som hovedmål. Du får veiledning underveis mot dine egne mål i forhold til kosthold, fysisk aktivitet og positiv tankegang. Vi starter treningen forsiktig for deg som ikke har trent tidligere- Alt skjer i ditt tempo. Du er med i en gruppe hvor en samles til felles leksjoner, trening kommer i tillegg. Hovedhensikten med EasyLife er å få til en varig endring av dine vaner i forhold til mat, trening og tankegang

Nøkkelordene er fysisk aktivitet, sunt og normalt kosthold og motivasjon. Det store målet er at du finner en livsstil du skal kunne leve godt med resten av livet.

Med EasyLife går du raskt ned i vekt, noe som motiverer til innsats for å finne en ny og god livsstil. Samtidig blir du fast medlem av treningssenteret i minimum 1 år. Nedre aldersgrense er 18 år. 

Vi har EasyLife på 12 måneder for dem som ønsker å gå ned 10 kilo eller mer. EasyLife Lettere varer i 3 måneder, og er for deg som kun skal ned mellom 5-8 kilo og trenger å lære mer om kosthold og trening. Lese mer om EasyLife på Toppform: 

  Gunn Helen   heidiavis

   Sola: Marknesringen, 4052 Røyneberg, tlf 51 64 89 00, E-post sola@racket.no   /   Tasta: Gjerdeveien 84, 4028 Stavanger, tlf 51 54 60 58, E-post tasta@racket.no