Alt om Squash

Squash er en racketsport som spilles i innendørs baner med fire vegger, og med standardiserte racketer og en liten, hul, gummiball. Squash er en perfekt sport for å komme seg i form, og regnes som en meget fysisk krevende sport. Det er ikke uvanlig å forbrenne 700–1000 kilokalorier i løpet av en times spill. 

Vi har totalt 15 squashbaner fordelt på våre to sentere. I resepsjonen får du kjøpt ball og racket, du kan også leie racket for kr. 50,- HUSK sko med lyse såler

Timeleie kr. 400,-. Du kan velge medlemskap som inkluderer squash. I resepsjonen får du leid eller kjøpt racketer og baller alle dager mellom kl 05 og 23.

Har du ingen å spille med, eller ønsker å spille med andre kan du melde deg på ligaspill. Kontakt oss på for mer informasjon Sola@racket.no

Squashregler finner du her; Squashregler eller Forenkled squashregler

Booking Sola Booking Tasta

Singelliga Squash

Ønsker du å komme i kontakt med squash-spillere blir du med i singelligaen. Her deltar aktive spillere og mosjonister, du vil garantert finne spillere på ditt nivå. Send en mail til senteret for å få plass, her kommer en med så snart det dukker opp en ledig plass.  Ligaen spilles store deler av året, med unntak av sommermånedene.

SINGELLIGA;Oppsett og resultaterInfo/regler

Bedriftsliga squash

Er dere 3 squash spillere kan dere danne et lag i bedriftsligaen. Vi starter opp en i januar og september, her møtes lagene hver mandag for å spille sine tre kamper. Lagene rangeres med spiller 1, 2 og 3 med utgangspunkt i erfaring og ferdigheter.

BEDRIFTSLIGA; Oppsett Resultat

Toppform Treningssenter

Flotte lokaler på Sola og Tasta

Kontakt oss